Deixo mais uma..
Até agora sem bugs de imagem ou som! Mais completa que a experimental mod.
com diversas extensoes para instalar e skins no menu software managment
não uso o oscam que vem na imagem
ALIENware_epl3_git-28-07-2013_ver_14-09-2013
link
Description: Zahvaljujem kolegi Franc
Backup Open ARP-a, ukoliko se nekome učini da nije.
A ukoliko se nekome učini da mu ova enigma pristaje i radi ok, radi daljnje rasprave i razvoja dobila naziv ALIENware po poznatom proizvođaču HW-a.
Naziv/Verzija: ALIENware_epl3_git-28-07-2013_ver_14-09-2013
Šta ima/šta nema:
Neke osnovne pluginove, neke sam izbacio, neke dodao, poput:
- MediaPlayer2
- Damir Subtitle-a 2.7 (žuti gumb)
- CacheFlush
- DreamExplorer
- EM-Panel
- HddManager
- MultiQuickButton (naštiman po nekoj mojoj čudnoj logici), radi Fav, Sat...bla..bla (ako koga zanima), TTX na Portal gumbu - na latinici (F4 stari daljinac).
- OpenWebIf (Nova experimentalna verzija 0.2.1, radi i mobile verzija - barem na Androidu)
- AutomaticVolumeAdjustment
- OnErrorRestartService naravno
...
Što vam ne treba od plugina samo pobacajte vanka.
Instalacija:
- Enigma nakon instalacije ide u Wizard (čarobnjaka), odredite svoje postavke. Ovdje nisam pozvao da se dobije mogućnost promjene rezolucije (zaboravio), inače 1080i/50Hz je default. Ovo možete promjeniti i naknadno u izborniku.
- Nakon kompletne instalacije preporučujem 'očistit' memoriju sa CacheFlush pluginom. Čini se kako sama instalacija 'pojede' malo memorije. Ako nekoga zanima nakon oslobađanja radne memorije kod mene se pokaže 68 MB slobodno (nemam server).
EMU-i:
- oscam-MODERN-SUPERTURBOLIGHT_oscam-svn265-sh4-webif-ecm_handler_11-8-meminfo-patched
- Mgcamd 1.38
(AlternativeSoftCamManager - blue button)
- Preko FTP-a u /var/keys/ mapu ubacite svoje postavke
Skin:
- SkyHD

Até agora sem bugs de imagem ou som! Mais completa que a experimental mod.
com diversas extensoes para instalar e skins no menu software managment
não uso o oscam que vem na imagem
ALIENware_epl3_git-28-07-2013_ver_14-09-2013
link
Description: Zahvaljujem kolegi Franc
Backup Open ARP-a, ukoliko se nekome učini da nije.
A ukoliko se nekome učini da mu ova enigma pristaje i radi ok, radi daljnje rasprave i razvoja dobila naziv ALIENware po poznatom proizvođaču HW-a.
Naziv/Verzija: ALIENware_epl3_git-28-07-2013_ver_14-09-2013
Šta ima/šta nema:
Neke osnovne pluginove, neke sam izbacio, neke dodao, poput:
- MediaPlayer2
- Damir Subtitle-a 2.7 (žuti gumb)
- CacheFlush
- DreamExplorer
- EM-Panel
- HddManager
- MultiQuickButton (naštiman po nekoj mojoj čudnoj logici), radi Fav, Sat...bla..bla (ako koga zanima), TTX na Portal gumbu - na latinici (F4 stari daljinac).
- OpenWebIf (Nova experimentalna verzija 0.2.1, radi i mobile verzija - barem na Androidu)
- AutomaticVolumeAdjustment
- OnErrorRestartService naravno
...
Što vam ne treba od plugina samo pobacajte vanka.
Instalacija:
- Enigma nakon instalacije ide u Wizard (čarobnjaka), odredite svoje postavke. Ovdje nisam pozvao da se dobije mogućnost promjene rezolucije (zaboravio), inače 1080i/50Hz je default. Ovo možete promjeniti i naknadno u izborniku.
- Nakon kompletne instalacije preporučujem 'očistit' memoriju sa CacheFlush pluginom. Čini se kako sama instalacija 'pojede' malo memorije. Ako nekoga zanima nakon oslobađanja radne memorije kod mene se pokaže 68 MB slobodno (nemam server).
EMU-i:
- oscam-MODERN-SUPERTURBOLIGHT_oscam-svn265-sh4-webif-ecm_handler_11-8-meminfo-patched
- Mgcamd 1.38
(AlternativeSoftCamManager - blue button)
- Preko FTP-a u /var/keys/ mapu ubacite svoje postavke
Skin:
- SkyHD

Última edição por um moderador: